Ervaren Thuiskapster Zaandam

header

Bent u op zoek naar een ervaren thuiskapster in Zaandam neem dan nu contact op! 0633748293 !

Deze thuiskapster komt bij u thuis om uw haar te knippen of te permanenten . Ik kom langs in Zaandam en Zaanstad. Ik heb leren knippen op de kappers vakschool en in de salons waar ik daarna gewerkt heb. Dus als u wilt dat uw haar goed zit neem dan nu contact op! 0633748293!!!

Door een druk gezinsleven kan een bezoek aan de kapper plannen een uitdaging zijn. Maar een thuiskapper komt wanneer u dat wilt. Ik kom ook in de avonduren. En ik kom waar u dat wilt.Uw kinderen kunnen spelen tot ze aan de beurt zijn. Mensen die minder mobiel zijn kunnen het als prettig ervaren (zeker met slecht weer) als de kapper aan huis komt. Of u vind het gewoon makkelijk een kapster aan huis. Het zoeken naar een parkeerplek en wachten tot je aan de beurt bent is niet meer nodig. Een kappersbezoek is toch iets dat elke 5-6 weken terugkomt . En als je haar goed zit voel je je ook meteen goed!
Ik kom u voor een mooi prijsje knippen in Zaandam en de Zaanstreek.

Bel nu:0633748293 !

www.thuiskapsteramsterdam.nl

kvk nr:71206280

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: